Podjetje Prokum d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 30 - letno tradicijo. Naše dejavnosti so povezane z naravo in lesom. Želimo biti inovativni, prijazni do narave ter ozaveščati o prednostih in uporabi lesa, ki je vsestransko uporaben, ekološki in trajnosten material.

Pozornost na detajle in individualen pristop

Vsakemu izdelku dodelimo skrbno pozornost do detajlov, vse to pa lahko zagotovimo ravno na podlagi ročne izdelave, kar naredi vsak izdelek edinstven.

Naše delo temelji na individualnem pristopu, s ciljem zagotoviti najboljše storitve po meri naših kupcev.

Oživimo vašo vizijo.

Ustvarjanje ideje

Ne glede na to ali imate samo okvirno zamisel ali pa imate idejo že dokončno razdelano, se v tej fazi skušamo najbolj približati končni idejni zasnovi.

Oblikovanje

V tej fazi skupaj pregledamo želje in dodatne izvedbene možnosti, najdemo najustreznejši les. Od ideje do proto vzorca.

Izdelava

Po potrjenem proto vzorcu so možni še manjši popravki in spremembe, dogovorimo se o končni ceni, roku dobave, plačilnih pogojih...

Končni izdelek

Končni izdelek v nekaterih primerih zahteva svojo lastno embalažo, na znački ali z laserskim tiskom ožigostan logotip naročnika.

Spoznajte nas

»Vsi naši projekti so prilagojeni zahtevam in osebnemu slogu naših strank. Ustvarjanje unikatnega pohištva je moja strast, vendar je moj glavni cilj zadovoljiti potrebe svojih strank in zagotoviti njihovo zadovoljstvo.

Polona Debeljak, direktorica podjetja