Pravno obvestilo

 

Podjetje Prokum d.o.o. se obvezuje, da bodo vsebine in podatki na spletnem mestu prokum.si resnični, ažurni in zanesljivi. Ne odgovarjamo za morebitne tipkarske napake in pomanjkljivosti pri ažuriranju podatkov in vsebine.

 

Vsebine, ki se nahajajo spletnem mestu prokum.si so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Vse uporabljene slike so simbolične in niso produkt serijske proizvodnje. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija in uporaba gradiva s spletne strani prokum.si brez vednosti in privoljenja podjetja.

 

Osebnih podatkov uporabnikov spletišča med brskanjem vsebine na spletnem naslovu prokum.si ne zbiramo in uporabniki ostajajo anonimni.

Spletna stran prokum.si vsebuje tudi povezave na zunanje spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta in za vsebino na zunanjih spletnih straneh ne odgovarjamo.

 

Podjetje Prokum d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Ko dostopate do spletnega mesta prokum.si soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji.